Welkom bij

Aqua Valley

Alles voor vijver en aquarium

1200 m² aquarium- en vijverplezier

Aqua Valley in Burst (Erpe-Mere), gelegen in Oost-Vlaanderen, is uw speciaalzaak voor vijvers, aquariums en terrariums. In onze ruime winkel vindt u alles voor uw vijver en aquarium. Naast de aquariums bieden wij een ruim aanbod tropische vissen, waterplanten, filters, pompen, waterbehandelingssystemen en toebehoren aan. Voer kan u er in droogverpakking en vers vinden, alsook levend voer, dit zowel voor vissen als reptielen.

Van koi en uv lamp tot vijverstofzuiger

Bij Aqua Valley vindt u duizenden producten voor aanleg en onderhoud van vijvers. Kom langs in onze winkel voor professioneel advies.

Meer

Voor het perfect onderhouden aquarium

De specialisten in onze aquariumwinkel helpen u graag om uw aquarium samen te stellen en in perfecte conditie te houden.

Meer

Vind het aangepaste terrarium voor reptiel of amfibie

De juiste keuze en inrichting van uw terrarium is afhankelijk van de reptielen of amfibieën die u wenst te houden. Onze medewerkers geven u graag advies in de winkel.

Meer

Tuinvijver, zwemvijver of siervijver?

Wij ontwerpen en leggen aan

Een vijver aanleggen vraagt heel wat vakmanschap. Wil u een vijver met of zonder vissen, een zwemvijver, een amfibieënpoel of een strakke vijver in een stadstuin? Samen met u overlopen we de mogelijkheden om tot een vijverontwerp te komen in overeenstemming met uw verwachtingen.

Meer

Sera info-dag op zaterdag 19/01

Op zaterdag 19 januari, tussen 10u00 en 17u00, worden de nieuwste producten van  Sera voorgesteld!!

Er zal oa tekst en uitleg gegeven worden over het nieuwe nitrit-minus

Ook de nieuwe filters UVC-Xtreme 800 en 1200 zullen uitgebreid aan bod komen

Koffie en versnaperingen staan klaar!!!

Tot dan!!!

 

Meer berichten